Streuer gooit de deur dicht voor Feyenoord: 'Wij gaan het nu niet meer doen'

Streuer gooit de deur dicht voor Feyenoord: 'Wij gaan het nu niet meer doen'

10-01-2023 21:18 Laatste update: 21:28
377

FC Twente-directeur Jan Streuer gooit de deur dicht voor een transfer van Ramiz Zerrouki. De Tukkers werken deze winter niet meer mee aan een vertrek van de 24-jarige middenvelder naar Feyenoord.

Streuer geeft dinsdagavond bij ESPN een update over de stand van zaken. "We hebben verschillende keren contact gehad met Feyenoord. Ze zijn gekomen op 3 januari om hem over te nemen", begint hij. "Wij hebben ook vanmiddag (dinsdag, red.) nog contact gehad met Feyenoord. We hebben verschillende keren gesproken, maar we komen er niet uit. Dan moet de speler blijven tot het einde van het seizoen."

Ook een nieuw, verbeterd voorstel van de Rotterdammers heeft geen zin meer. "Wij gaan het nu niet meer doen. We zijn al zo vaak bezig geweest. Dit geeft heel veel onrust", benadrukt de technisch directeur van Twente. Daarmee lijkt een transfer deze maand toch écht van de baan. "Zerrouki moet gewoon blijven."

De Rotterdammers wilden Zerrouki afgelopen zomer al aantrekken, maar bereikten toen al geen akkoord met Twente. Nu Quinten Timber geblesseerd is geraakt, waagde de stadionclub een nieuwe poging. Twente zwicht echter niet voor het bod van naar verluidt acht miljoen euro, inclusief bonussen. "We hebben er geen enkel probleem mee om in de zomer mee te denken voor een goede club, maar op dit moment is dat gewoon moeilijk. Wij kunnen dat niet maken. Wij willen presteren. Als je dan een speler laat vertrekken, toon je niet de ambitie die je wil zien."

Streuer leeft wel mee met 'geweldige prof' Zerrouki, die weer teleurgesteld wordt. "Ik vind het voor de speler heel vervelend. Ik kan mij voorstellen dat hij heel graag naar Feyenoord wil. Het is een verbetering, hij zal er meer kunnen verdienen. Ik kan mij zijn teleurstelling heel goed voorstellen", besluit de td, die niet bang is voor een arbitragezaak.