Mooi: Berghuis doet belofte aan zieke Ajax-fan

26 april - 23:55
65

Een hartverwarmend gebaar van Steven Berghuis. De 32-jarige spelmaker bracht met Ajax een bezoek aan het Emma Kinderziekenhuis en daar maakte hij een afspraak met een zieke fan. 

De jonge Ajax-supporter wil graag dat Berghuis zijn volgende doelpunt viert met een 'griddy', een dansje dat op sociale media viraal is gegaan. "Maar die is wel echt moeilijk, hè!", reageert de 46-voudig international, voordat hij alvast met een voorproefje komt. "Ik ga thuis oefenen en als ik scoor doe ik hem. Afgesproken!" 

Wedden

Meer odds

In gesprek met Ajax TV vertelt Berghuis blij te zijn dat hij kinderen een hart onder de riem kan steken. "In sommige situaties weet je niet wat je moet en kunt zeggen, want ieder kindje heeft zijn eigen verhaal. Maar je merkt uiteindelijk dat het het kindje zelf, maar ook de familie goed doet. Het is fijn om te zien dat de kindjes die het nodig hebben in goede handen zijn in het Emma Kinderziekenhuis."

Berghuis is door een blessure al enige tijd afwezig bij Ajax. Hij lijkt echter spoedig zijn rentree te kunnen maken. De Amsterdammers spelen volgende week zondag tegen FC Volendam.