TOTO biedt de Vroege Uitbetaling!

TOTO presenteert de Vroege Uitbetaling: geen zorgen om tegenstander-comebacks!

22 juni om 13:00
Laatste update: 22 juni om 13:00

ADVERTORIAL - De tweede speelronde van het EK dendert dit weekend in moordend tempo door. Voor deze heerlijke wedstrijden staat TOTO klaar met een nieuwe functionaliteit voor alle spelers: de Vroege Uitbetaling! In dit artikel lees je hoe de Vroege Uitbetaling precies werkt en waar je het kan inzetten.

Zo werkt de Vroege Uitbetaling

De Vroege Uitbetaling zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken om een comeback van de tegenstander! Wanneer je op een land inzet, handelt TOTO je weddenschap al af wanneer een voorsprong van twee doelpunten wordt gepakt. Komt de ploeg van jouw keuze met bijvoorbeeld 2-0, 3-1 of 4-2 voor te staan? Dan hoef je niet langer te wachten en is je weddenschap winnend!

Bij enkele weddenschappen wordt de Vroege Uitbetaling direct doorgezet wanneer de voorsprong van twee doelpunten is gepakt. Is winst van je team deel van een combi-weddenschap of een Bet Builder? Dan wordt dat deel van de weddenschap als winnend aangevinkt. Je kan deze functionaliteit voor alle wedstrijden op het EK inzetten.

Klik hier om mee te doen aan de Vroege Uitbetaling!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust