'Scouts PSV en Ajax begeven zich naar Brugge voor halve finale Conference League'

'Scouts PSV en Ajax begeven zich naar Brugge voor halve finale Conference League'

7 mei - 13:18
65

Scouts van PSV en Ajax zitten woensdagavond in het Jan Breydelstadion om Club Brugge te zien spelen tegen Fiorentina. Dat meldt Het Nieuwsblad. De scouts worden vergezeld door collega's van absolute topclubs.

Club Brugge speelt woensdagavond de return in de halve finale van de Conference League tegen Fiorentina. Dat duel zorgt voor bekijks van op zijn Vlaams gezegd 'schoon volk'. Volgens Het Nieuwsblad zijn er scouts van Ajax en PSV aanwezig bij het duel, maar ook mensen van FC Barcelona, AC Milan, West Ham United en Cercle Brugge zitten op de tribune.

Het is onbekend voor welke spelers Ajax en PSV op de tribune zitten. Duidelijk is dat de Eindhovenaren op zoek zijn naar een rechtercentrale verdediger, terwijl er in de voorhoede ook een versterking op de flanken moet komen. Bij Ajax mist dit seizoen vooral een rechtsbuiten, maar de Amsterdammers zullen zich op meerdere posities moeten versterken om mee te kunnen doen om de prijzen.

Het Jan Breydelstadion zal woensdagavond nokvol zitten met 27.000 fans. De Bruggelingen moeten in eigen huis een 3-2 nederlaag in Italië zien goed te maken om door te stoten tot de finale. Een eventuele eindzege voor Club Brugge zou goed nieuws betekenen voor Ajax. Dan zouden de Amsterdammers, bij een vijfde plaats én een derde plek of bekerzege van FC Porto in eigen land, zich direct plaatsen voor de Europa League.