Stagevacature: VoetbalPrimeur zoekt social stagiair voor het EK met Oranje

Stagevacature: VoetbalPrimeur zoekt social stagiair voor het EK met Oranje

15 april - 13:00 Laatste update: 7 mei - 10:28
15

Ben je een nieuwsjunk of maker, wil je erbij zijn als 'het' gebeurt en zie je een leerzame periode bij één van de grootste voetbalwebsites van Nederland wel zitten? Let dan op: VoetbalPrimeur is per direct op zoek naar een social stagiair voor de zomermaanden, inclusief het EK.

Negentien uur per dag, zeven dagen in de week, 365 dagen per jaar bedienen we met onze redactie voetbalminnend Nederland het snelst en meest compleet met het laatste voetbalnieuws. Om ons miljoenenpubliek nog beter te kunnen bedienen, zijn we per direct op zoek naar een talent met grafische skills.

Als social stagiair van VoetbalPrimeur lever je een bijdrage aan al onze communicatie op social media en de website: je bent een meester in het bewerken van afbeeldingen, kunt thumbnails maken voor YouTube en zorgt ervoor dat de socials door het maken van de relevantste en leukste content nog groter worden. Jíj maakt edits die iedereen wil zien.

Welke opleiding je doet maakt niet zo heel veel uit uit. Alfa/bèta/gamma, het kan allemaal. Als je maar voetbal ademt, relevante vaardigheden bezit en jezelf wilt ontwikkelen. In de avond en het weekend rolt de bal, dus werken op deze momenten schrikt jou niet af. Vanuit huis, of op ons prachtige kantoor met state-of-the-art faciliteiten.

Je solliciteert voor de zomerperiode (of langer), waarin het EK in Duitsland op het programma staat - traditiegetrouw de allermooiste periode. Bij VoetbalPrimeur hebben we grote plannen en daarin kun jij een belangrijke rol spelen. We beloven je de ultieme voetbalbeleving vanaf de eerste rij.

Klinkt dit als een absolute droomstage? Grijp dan nú je kans.

Werkzaamheden:
- Uitvoeren en optimaliseren van de socialstrategie;
- Contentcreatie met behulp van Photoshop en Premiere Pro;
- Ondersteunen bij de dagelijkse nieuwsvoorziening;
- Analyseren van statistieken.

Wij vragen:
- Je bent vanaf mei/juni tot in elk geval juli/augustus - of langer - beschikbaar;
- Je bent gek van voetbal;
- Je bent creatief, zelfstandig en pro-actief;
- Je bent ambitieus en je wilt jezelf constant verbeteren;
- Je hebt allround Adobe-vaardigheden (Premiere, Photoshop);
- Je bent taalvaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
- Je hebt oog voor wat 'scoort' op internet.

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV, duidelijke motivatie en eventuele portfolio t.a.v. Ruben Winkels naar sollicitaties@voetbalprimeur.nl.