'Liverpool en Slot bespreken nu al opties voor versterkingen op specifieke positie'

'Liverpool en Slot bespreken nu al opties voor versterkingen op specifieke positie'

29 april - 10:50 Laatste update: 11:23
34

Liverpool zou deze zomer koste wat kost een centrumverdediger willen halen. De club kijkt al naar een aantal opties en volgens Fabrizio Romano worden die ook al besproken met Arne Slot.

Wie de opties zijn voor die positie is nog niet bekend, maar Slot wordt in ieder geval al meegenomen in de besprekingen. Volgens De Telegraaf zou Feyenoorder Lutsharel Geertruida op de radar staan van Liverpool. Hij speelt voornamelijk als rechtsback bij Feyenoord, maar hij kan ook uitstekend uit de voeten als centrumverdediger. De veelzijdigheid van Geertruida kan een doorslaggevend punt zijn om de transfer rond te krijgen.

Kijkend naar andere spelers die Slot mee kan nemen naar Liverpool lijken er twee kandidaten af te vallen. David Hancko vertelde eerder al dat hij als kind gek was van de Engelse club, maar hij geniet juist veel interesse uit Italië. Gernot Trauner gaf eerder al aan dat er voor hem geen reden is om te vertrekken bij Feyenoord en hij wordt ook niet gelinkt aan een overstap. Thomas Beelen zou dan een optie kunnen zijn, maar hij ligt tot de zomer van 2027 vast in Rotterdam.