Versoepeling rondom laatste Eredivisie-duel Vitesse
Vitesse voert versoepeling door: club zet alles op alles voor extra inkomen

Vitesse voert versoepeling door: club zet alles op alles voor extra inkomen

15 mei om 14:40

Vitesse, de gemeente Arnhem en de politie hebben in gezamenlijk overleg besloten om de regeling rond de verkoop van toegangskaarten voor het laatste thuisduel van dit seizoen te versoepelen. Seizoenkaarthouders van de Arhemse club kunnen nu meer tickets aanschaffen, voor de wedstrijd tegen Ajax van zondag.

'Supporters, gemeente en politie zijn van mening dat de laatste wedstrijd van het seizoen - en voorlopig in de Eredivisie - een waardige afsluiter moet worden voor eenieder die Geel-Zwart een warm hart toe draagt', schrijft Vitesse op zijn website. 'Daar hoort een vol(ler) GelreDome bij. Ook de bijbehorende extra inkomsten zijn van essentieel belang voor de club. Het is van belang dat de tickets uitsluitend naar Vitessenaren gaan en dat we een veilige, respectvolle en sfeervolle wedstrijdbeleving neerzetten', aldus de Arnhemmers.

Door de versoepeling kunnen seizoenkaarthouders van Vitesse voor het Eredivisie-duel niet één, maar twee extra kaarten aanschaffen. De aanstaande degradant hoopt daarmee op een goedgevuld stadion tegen Ajax én extra inkomsten, die in de strijd tegen het faillissement meer dan welkom zijn.

Abonneer je nu op de dagelijkse nieuwsbrief van VoetbalPrimeur!