Blind tekent na topseizoen in Spanje nieuw contract bij stuntclub Girona

Blind tekent na topseizoen in Spanje nieuw contract bij stuntclub Girona

15 mei - 17:12 Laatste update: 17:22
42

Girona FC en Daley Blind gaan langer met elkaar door. Dat meldt de Spaanse club woensdagmiddag via de officiële kanalen. Blind, dit seizoen één van de dragende krachten bij Blanquivermells, heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract. 

Blind streek vorig jaar neer bij Girona. Toen tekende hij een contract tot medio 2025. Zijn eerste seizoen bij de club is met het behalen van Champions League-voetbal fenomenaal verlopen. Op basis daarvan zijn Girona en Blind tot de keuze gekomen om zijn verblijf met één jaar te verlengen.

De 106-voudig international van Oranje speelde dit seizoen 33 officiële wedstrijden voor Girona. De club roemt hem om zijn 'ervaring, kwaliteit en veelzijdigheid' op het veld. Daarnaast toonde de oud-speler van Ajax en Manchester United ook over scorend vermogen te beschikken. Blind vond drie keer het net. 

De 34-jarige verdediger kan zich dus op gaan maken voor Champions League-voetbal. Voordat dat zover is, speelt hij met Girona nog twee wedstrijden in La Liga. Tegen respectievelijk Valencia en Granada. 

Beluister hieronder Studio Oranje en abonneer je op de show om niks te missen!