Miljoenenaankoop Feyenoord stelt duidelijk doel: 'Volgend jaar tenminste 10 goals'

Miljoenenaankoop Feyenoord stelt duidelijk doel: 'Volgend jaar tenminste 10 goals'

15 mei - 18:37 Laatste update: 18:41
189

Luka Ivanusec wil volgend jaar veel meer betrokken zijn bij doelpunten. De vleugelaanvaller van Feyenoord kende een moeizaam debutseizoen in Rotterdam en hoopt zich na de zomerstop in de vaste basiself te kunnen spelen.

Feyenoord betaalde vorig jaar 8 miljoen euro voor Ivanusec, die een wisselvallig eerste jaar achter de rug heeft. De Kroaat kwam 23 keer in actie, maar speelde slechts twee wedstrijden volledig uit. "Ik had natuurlijk meer willen spelen, maar in het begin van het seizoen had ik een blessure", zegt hij tegen ESPN.

Na zijn blessure was het voor Ivanusec lastig om weer een goed ritme te vinden, die hij inmiddels overigens gevonden heeft. "Ik hoop dat ik die lijn volgend seizoen kan doorzetten", vervolgt de aanvaller, die zijn ambities niet onder stoelen of banken steekt. Hij wil zijn rendement behoorlijk opkrikken. "Ik denk tenminste tien doelpunten en tien assists."

Ivanusec zal daarin waarschijnlijk niet meer geholpen worden door Arne Slot. Hij wordt trainer van Liverpool. "Hij is degene die een revolutie gestart is binnen de club", is de Kroaat lyrisch.

Beluister hieronder Studio Oranje en abonneer je op de show om niks te missen!