United treft bloedfanatiek Newcastle

United treft bloedfanatiek Newcastle, 'slangenmens' Isak wil Ten Hag hoofdpijn bezorgen

15 mei om 15:00

ADVERTORIAL - Manchester United is bijna klaar met het teleurstellende seizoen, maar staat woensdagavond wel nog tegenover Newcastle United. The Magpies kunnen met een overwinning nog altijd Europa League-voetbal halen en oude bekende Alexander Isak kan zijn geweldige seizoen nog beter maken. Unibet staat klaar voor deze lekkere pot in Manchester!

Slechte reeks United, Newcastle ruikt bloed

De positie van Ten Hag staat al maandenlang ter discussie op Old Trafford en de recente resultaten zullen daar niet positief aan hebben bijgedragen. De (in dit seizoen) gevallen topclub verloor de laatste drie duels en zal komend seizoen niet in Europa uitkomen. Bij Newcastle staat het er een stuk beter voor: met twee overwinningen in de laatste speelrondes kan Tottenham Hotspurs nog worden ingehaald in de strijd om plek vijf, waarmee Europa League-voetbal lonkt.

Aan de kant van Newcastle is Isak de man om in de gaten te houden: de voormalig speler van Willem II maakte al twintig treffers in de Premier League en staat daarmee op plek drie in het klassement. Daarmee is de spits bij ruim een kwart van alle treffers betrokken. Weet de Giraffe te scoren tegen United en wint Newcastle? Daar pak je 3.40 keer je inleg mee!

Antony krabbelt langzaam op

Antony wordt dit seizoen gezien als grote flop en het prijskaartje van honderd miljoen euro zal daar niet aan hebben bijgedragen. De Braziliaan schoot onlangs voor het eerst in het seizoen raak en kan in de laatste wedstrijden nog laten zien wel van waarde te zijn. Een treffer van de vleugelspeler levert je een odd van 4.80 op. 

Fraaie actie voor nieuwe spelers

Nog geen speler bij Unibet? De bookmaker staat klaar met een mooie welkomstactie: pak 50x je inleg wanneer Manchester United in eigen huis weet te scoren! Klik op deze link, maak een account aan en doe een storting. Ga vervolgens naar de wedstrijd Manchester United - Newcastle United en zet in op 'Totaal aantal doelpunten door Manchester United: meer dan 0.5'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders werkt de actie niet!

De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inzetten mag ook! Weet United te scoren op Old Trafford? Dan pak je €50! Houdt Newcastle de nul? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust