Been komt met alternatief voor Sahin bij Feyenoord: 'Hij is een veel logischere optie'

Been komt met alternatief voor Sahin bij Feyenoord: 'Hij is een veel logischere optie'

15 mei - 21:40
37

Mario Been denkt niet dat Nuri Sahin op dit moment de juiste trainer is voor Feyenoord. In Voetbalpraat van ESPN oppert de oud-coach een andere naam die naar zijn mening 'veel logischer is'. Feyenoord moet volgens Been voor Marino Pusic gaan.

Been denkt niet dat Sahin op dit moment de meest geschikte kandidaat is. "Hij is een geweldige voetballer geweest, maar heeft als trainer weinig ervaring. Ik vraag me af of hij de aangewezen man is om Arne Slot te vervangen. Ik denk dat je beter een ervaren coach kan nemen om voort te borduren op het succes." De naam van Sahin werd begin deze week genoemd als mogelijke nieuwe coach van de Rotterdammers.

Kijkend naar wie het stokje dan wel van Slot moet overnemen, noemt Been de naam van Pusic. "Ik weet niet of hij het wil, maar dat lijkt mij een veel logischere optie. Hij ligt goed in de groep, kent de manier van werken van Slot en kan daar op voortborduren. Hij is dit seizoen ook kampioen geworden in Oekraïne."

Been ziet in Sahin wel een goede trainer, maar volgens de analist is hij nog te onervaren voor Feyenoord. "Ik geloof zeker dat Sahin een talentvolle coach is, ongetwijfeld. Alleen ik zie het niet voor me om iemand zonder ervaring voor een groep te zetten die recent kampioen is geworden en volgend seizoen in de Champions League gaat spelen."

Download de app van VoetbalPrimeur in de App Store of Play Store!