Veerman en Hartman dollen elkaar via reacties op Instagram

Buitenspel: Veerman en Hartman dollen elkaar via reacties op Instagram

29 april om 08:38

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Veerman en Hartman dollen elkaar via Instagram
Joey Veerman en Quilindshy Hartman kennen elkaar van het Nederlands elftal en blijkbaar is er zo’n goede band dat de twee elkaar dollen. De PSV-middenvelder plaatste een foto op Instagram met de tekst 'De beste club van Nederland', met daarbij een referentie naar zijn club PSV. Hartman was het daar niet helemaal mee eens en plaatste de reactie 'Das Feyenoord', doelend op de beste club van Nederland die volgens Hartman uit Rotterdam komt.

De twee kunnen wel lachen om de reacties van elkaar. Er zit dus duidelijk geen kwaad bloed tussen de twee. Ook Sven Botman reageerde onder de post van Veerman. De Newcastle United-verdediger geeft de PSV’er een mooie titel. 'Speler van het jaar in het tassie', reageert de geblesseerde verdediger op de post van Veerman.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joey Veerman (@joeyveerman6)