Hartman komt met boodschap voor Feyenoord-spelers: 'Ik baal er heel erg van...'

21 april - 13:26
44

In aanloop naar de bekerfinale heeft Quilindschy Hartman een videoboodschap opgenomen voor zijn medespelers. De geblesseerde verdediger had graag mee willen spelen. Ook baalt hij, mede doordat Feyenoord zijn gif mist, maar wenst zijn ploeggenoten vooral veel succes.

Een zware knieblessure is de reden dat Hartman de bekerfinale tegen NEC aan zich voorbij moet laten gaan. Wel zal hij aanwezig zijn in de kleedkamer van Feyenoord. Ook heeft hij zijn ploeggenoten via een videoboodschap toegesproken. "Boys, ik wil jullie heel veel succes wensen vandaag in de bekerfinale. We hebben het hele jaar superhard gewerkt om deze wedstrijd überhaupt te mogen spelen. Een finale is natuurlijk het allermooiste om te mogen spelen."

Wedden

Meer odds

Hartman had deze finale zelf ook graag gespeeld. "Ik baal er heel erg van dat ik niet met jullie kan strijden op het veld. Dat ik niet het gif, dat jullie vandaag nodig hebben, kan geven. Maar ik weet zeker dat jullie ook zonder mij genoeg gif zullen hebben en er genoeg energie in zullen steken om deze wedstrijd te winnen."

Feyenoord en NEC trappen zondagavond om 18.00 uur af in De Kuip voor de finale van de KNVB beker.