MARCA: Schreuder op pole bij Feyenoord om Slot te vervangen

Spaans nieuws over Feyenoord: 'Dick Schreuder op pole om Slot op te volgen'

29 april om 12:56
Laatste update: 29 april om 13:26

Een opvallend gerucht uit Spanje: Dick Schreuder zou de favoriet zijn om de nieuwe trainer van Feyenoord te worden. De 52-jarige Nederlandse trainer ligt op pole position om Arne Slot op te volgen, zo beweert MARCA.

Slot staat op het punt om een contract te tekenen bij Liverpool, nu de Premier League-grootmacht een akkoord heeft bereikt met Feyenoord over de afkoopsom. De succescoach wordt op Anfield de opvolger van Jürgen Klopp. Volgens MARCA is het al duidelijk wie de leemte moet invullen die hij achterlaat. 'Dick Schreuder is de verrassende nummer één-kandidaat om op de bank plaats te nemen in De Kuip, schrijft de grootste sportkrant van Spanje.

De broer van Alfred Schreuder verruilde PEC Zwolle na de promotie verrassend voor de ambitieuze Spaanse derdedivisionist Castellón. Daar vestigt hij de nodige aandacht op zich met zijn aanvallende speelwijze. Castellón stevent af op het kampioenschap en promotie naar de Segunda División. 

MARCA ziet dat de naam van Schreuder ook aan kracht wint bij de publieke opinie. Zo tipte Kenneth Perez hem als ideale opvolger van Slot. "Ik vind hem een goede trainer voor de top-drie", zei de ESPN-analist.