Timber-terugkeer 'dichtbij', verdediger kan rentree maken in bijzonder duel

Timber-terugkeer 'dichtbij', verdediger kan rentree maken in bijzonder duel

26 april - 14:59
9

De terugkeer van Jurriën Timber in de wedstrijdselectie van Arsenal is 'heel dichtbij', zo bevestigt manager Mikel Arteta. De kans is zelfs aanwezig dat de Oranje-international al van de partij is bij de North London Derby, die zondag op de rol staat.

Timber liep in de eerste Premier League-wedstrijd van het seizoen een zware kruisbandblessure op bij Arsenal, waarna hij acht maanden moest revalideren. Maandag maakte de verdediger zijn rentree in wedstrijdverband bij de beloften van Arsenal. Daar maakte Timber direct een bijzonder fraaie goal. Nu staat zijn rentree in de Arsenal-hoofdmacht ook voor de deur, bevestigt Arteta.

"Ik kan bevestigen dat het er dichtbij komt nu", zegt Arteta op zijn persconferentie over een terugkeer van Timber in de wedstrijdselectie. Mogelijk gebeurt dat zondag al, als de beladen North London Derby op het programma staat. "Daar gaan we morgen (zaterdag, red.) een beslissing over nemen", zegt Arteta.

Zondag om 15.00 uur gaat Arsenal op bezoek bij rivaal Tottenham Hotspur. Voor The Gunners is een overwinning van cruciaal belang in de titelstrijd. Als Timber onderdeel van de wedstrijdselectie is, moet hij naar alle waarschijnlijkheid hopen op een invalbeurt.