Concurrent van Janssen woedend op Van Bommel: 'Dit was mijn laatste wedstrijd'

Concurrent van Janssen woedend op Van Bommel: 'Dit was mijn laatste wedstrijd'

12-01-2023 08:29
43

Royal Antwerp FC haalde woensdagavond de halve finale van de Belgische beker door KRC Genk met 0-3 te verslaan. Na afloop van het duel werden de Nederlandse spelers de hemel in geprezen, maar Michael Frey viel juist in negatieve zin op.

Volgens Het Nieuwsblad rende Frey ziedend de kleedkamer in na afloop van het duel met KRC Genk. "Dit was de laatste wedstrijd van Michael Frey", sneerde de Zwitser nog richting de aanwezige pers. Vorig seizoen was Frey de grote man bij Royal Antwerp. Toen maakte hij 24 goals in de competitie, maar dit seizoen heeft hij de concurrentiestrijd met Vincent Janssen verloren. De Nederlander scoorde tegen KRC Genk weer en dat kon Frey maar slecht hebben.

Trainer Mark van Bommel sprak na afloop niet over de situatie van Frey, maar was wel erg tevreden met zijn team. "Ik denk dat dit weer reclame voor het voetbal was. De manier waarop we speelden, daar kan ik van genieten. We hebben wel het nodige geluk gehad, want we scoren direct nadat zij de score hadden kunnen openen. Dat heeft vertrouwen gegeven."

Ook heeft de Belgische krant nog wat mooie woorden over voor de Nederlanders bij Royal Antwerp FC. Naast trainer Van Bommel en technisch directeur Marc Overmars spelen ook Janssen, Calvin Stengs en Jurgen Ekkelenkamp nog voor de Great Old. "Mocht Antwerp effectief die eindstrijd in het Koning Boudewijnstadion bereiken, dan durven we er gif op innemen dat de perstribune vol Nederlanders zit. Niet meer dan terecht overigens: de Oranje Reds doen het echt wel goed."