Ten Hag weet wat er nodig is om te winnen van Manchester City

Optimisme bij United: Ten Hag legt uit wat er nodig is voor winst tegen City

13 januari om 11:48
Laatste update: 13 januari om 11:52

Het Manchester United van Erik ten Hag ging in de uitwedstrijd tegen Manchester City kansloos ten onder (6-3). Zaterdag hoopt de Nederlander revanche te nemen. In aanloop naar de wedstrijd vertelt hij wat zijn team anders moet doen ten opzichte van het eerste duel.

"Ik denk dat we het iedere ploeg moeilijk kunnen maken", begint Ten Hag bij TalkSPORT. "We weten dat het heel moeilijk zal worden als Manchester City op zijn best is. Belangrijk is dat wij ons beste spel laten zien, dan is er een kans."

In recente weken is Marcus Rashford uitgegroeid tot steunpilaar op Old Trafford. Hij is in bloedvorm, stelt Ten Hag. "We kunnen hem als tactisch wapen gebruiken, hij scoort momenteel vanaf elke positie. Als hij deze focus behoudt, ben ik ervan overtuigd dat hij nog meer gaat scoren. Als hij blijft investeren in trainingen en in wedstrijden, dan weet ik dat wel zeker."

Manchester United is bezig aan een flinke opmars en staat momenteel vierde in de Premier League. "Het gaat allemaal om waarden en standaarden. Het gaat erom dat er een hecht team staat", besluit Ten Hag.