'Barça wil geen directe concurrent versterken met Memphis'

'Casi descartado': 'Memphis kan streep zetten door move naar Atlético Madrid'

13 januari om 12:51
Laatste update: 13 januari om 12:55

Memphis Depay kan zo goed als zeker een streep zetten door zijn transfer naar Atlético Madrid. FC Barcelona zou niet mee willen werken aan de transfer, omdat het geen directe concurrent wil versterken.

Dat meldt de Spaanse journalist Alfredo Martínez, die werkzaam is voor onder meer Onda Cero. Gesteld wordt dat Barcelona niet mee wil werken aan de transfer, omdat de club daarmee een directe concurrent zou versterken. Daarbovenop komt het feit dat de relatie tussen de twee clubs niet al te best meer is sinds de transfer van Antoine Griezmann.

Barcelona wil volgens de journalist wel luisteren naar biedingen voor de Nederlandse aanvaller, maar liever niet van Atlético Madrid. Het contract van Memphis loopt aankomende zomer af. Het is voor de Catalanen de laatste kans om poen te krijgen voor hem.

Memphis kwam in 2021 transfervrij over van Olympique Lyon. Hoewel hij onder Ronald Koeman een belangrijke rol had, werd het aantal speelminuten dat hij kreeg drastisch minder met de komst van Xavi Hernández.