'Heerenveen krijgt bezoek uit Engeland: Fulham toont serieuze interesse'

'Heerenveen krijgt bezoek uit Engeland: Fulham toont serieuze interesse'

14 januari om 22:08
Laatste update: 14 januari om 22:06

Het zou zomaar kunnen dat Milan van Ewijk deze winter vertrekt bij sc Heerenveen. De Leeuwarder Courant weet dat de verdediger in de belangstelling staat van het Engelse Fulham. Daar moet Van Ewijk de concurrentiestrijd aangaan met landgenoot Kenny Tete.

LC weet dat Van Ewijk 'een veelvoud' moet opleveren van de vijf ton waarvoor hij werd opgepikt bij ADO Den Haag. In zijn anderhalf jaar bij Heerenveen is de rechtsback uitgegroeid tot een bijzonder belangrijke kracht in Friesland. Dat is dus ook opgevallen bij Fulham. De Premier League-club is erg geïnteresseerd in Van Ewijk.

Bij het treffen tussen Heerenveen en AZ zat er dan ook een delegatie van Fulham op de tribune. Voor de rest zijn er nog geen details bekend over de interesse van de club. Van Ewijk heeft in ieder geval nog een contract tot medio 2025 bij Heerenveen.

Als Van Ewijk de stap naar Fulham zou maken, dan moet hij de concurrentiestrijd aangaan met landgenoot Tete. De Oranje-international is de onbetwiste eerste keus bij de club. In de Premier League is Fulham bezig aan een verrassend goed seizoen. De promovendus staat nu even op de zesde plek.