Twente niet blij met resultaat op bezoek bij Ajax

Twente niet blij met resultaat op bezoek bij Ajax: 'In de rust zeiden we dat al'

14 januari om 23:40

Bij FC Twente is men niet tevreden met het gelijkspel op bezoek bij Ajax, zo vertelt aanvoerder Robin Pröpper. De verdediger baalt ervan dat Twente niet veel kansen wist te creëren na de rode kaart van Devyne Rensch

Twente oogde in Amsterdam iets sterker dan Ajax, maar het duel eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. "Nee, ik denk dat we uiteindelijk niet tevreden zijn met dit punt", laat Pröpper na afloop weten bij ESPN. "Als je dit vooraf stelt, dan misschien wel. Maar als je naar het wedstrijdbeeld en de rode kaart kijkt, dan denk ik dat we te weinig hebben gecreëerd.

"Als je elf tegen tien speelt wil je eigenlijk toch meer. In de rust zeiden we al dat we niet tevreden zijn met een punt", gaat Pröpper verder. "Ik denk dat we heel goed begonnen. We kregen die hele grote kansen en met wat meer geluk scoren we ook. Dat is gewoon zonde, achteraf was het misschien beter als het bij elf tegen elf bleef", lacht hij.

Als Pröpper gevraagd wordt naar de ambities van Twente voor de rest van het seizoen, houdt hij zich een beetje op de vlakte. "We kunnen van iedereen winnen in de top-vijf, maar ook van iedereen verliezen. We moeten goed voor de dag komen. Je wil dit soort wedstrijden gewoon winnen. We staan op de plek waar we horen te staan, denk ik."