Benítez houdt zijn doel schoon, Kökçü schiet met scherp: 9x je inleg bij Unibet!

Benítez houdt zijn doel schoon, Kökçü schiet met scherp: 9x je inleg bij Unibet!

15-01-2023 14:00 Laatste update: 13:45

ADVERTORIAL - Na de vijfde keer puntenverlies op rij van Ajax is het zondagmiddag de beurt aan PSV en Feyenoord. De ploeg van Ruud van Nistelrooij gaat op bezoek bij Fortuna Sittard, terwijl de koploper uit Rotterdam naar FC Groningen afreist. Bookmaker Unibet heeft interessante odds voor deze twee duels die wij graag uitlichten. Deze odds kun je los spelen of combineren met de wedcombo!

Fortuna Sittard - PSV: PSV wint, minder dan vier goals, Fortuna scoort niet (3.10)

PSV zal na het gelijke spel van Ajax extra gebrand zijn een resultaat neer te zetten op bezoek bij nummer dertien Fortuna Sittard. De Limburgse club begon slecht aan de hervatting van de Eredivisie met een nederlaag tegen Go Ahead Eagles. PSV speelde gelijk Sparta, maar nam revanche in de KNVB Beker. De Eindhovenaren krijgen een gouden kans om langs Ajax te schieten en zich op plek twee te melden in de competitie. 

Met Xavi Simons, Luuk de Jong, Yorbe Vertessen en Anwar El Ghazi in de gelederen heeft PSV nog genoeg aanvallend vuurwerk in de ploeg. Het vertrek van Cody Gakpo is zeker merkbaar, maar wij gaan ervan uit dat PSV een eenvoudige zege over de streep weet te trekken en dat Walter Benítez zijn doel schoonhoudt, al helemaal als Noni Madueke nog van de partij is. Wint PSV, houdt de ploeg de nul en vallen er minder dan vier doelpunten? Dan pak je 3.10 keer je inleg!

FC Groningen - Feyenoord: Minstens twee schoten op doel Orkun Kökçü (2.90)

Feyenoord kan de voorsprong op Ajax nog groter maken wanneer het in de Euroborg weet te winnen. Groningen verloor de laatste drie wedstrijden en is bezig aan een rampzalig seizoen: de Friese club maakt normaliter steevast deel uit van de subtop, maar is nu te vinden op plek vijftien. Tot overmaat van ramp werd de ploeg uitgeschakeld in de KNVB Beker door amateurploeg SV Spakenburg. Met kersvers trainer Dennis van der Ree staat Groningen voor een enorme klus.

Bij Feyenoord is Orkun Kökçü terug van weggeweest.  De middenvelder zal tegen Groningen de kans krijgen zijn aanvallende waarde te tonen. De Trots van het Noorden moest dit eredivisieseizoen al 30 tegentreffers incasseren en zal zich waarschijnlijk moeten ingraven tegen Feyenoord. Onze verwachting is dat Kökçü voldoende kansen krijgt van afstand uit te halen. Lukt dit de middenvelder twee keer tussen de palen? Dan pak je 2.90 keer je inleg!

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Gecombineerd: (8.99

Liever je odd vergroten? Bij Unibet kunnen de bovenstaande twee bets worden gecombineerd! Wint PSV met een clean sheet en minder dan vier doelpunten en schiet Kökçü twee keer op doel? Dan pak je maar liefst negen keer je inleg met de odd van 8.99!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.