Ajax met een missie naar Rotterdam: 100x je inleg bij zege in de Klassieker!

Ajax met een missie naar Rotterdam: 100x je inleg bij zege in de Klassieker!

21-01-2023 15:00 Laatste update: 15:00

ADVERTORIAL - Ajax treft zondag Feyenoord in een volle Kuip en heeft een overwinning nodig om nog mee te doen in de bovenste regionen. De ploeg van Alfred Schreuder staat onder veel druk, maar kan met een overwinning de rust even doen wederkeren in Amsterdam. Bookmaker Unibet pakt daarom uit: pak 100x je inleg bij een Amsterdamse zege in De Kuip! Hieronder leggen wij uit hoe de actie in werking treedt. 

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet en maak een account aan. Zorg ervoor dat je tijdens het aanmelden de optie 'Ajax wint' selecteert. Doe na het aanmelden een storting bij Unibet en ga vervolgens naar de wedstrijd Feyenoord - Ajax. Zorg ervoor dat je de bet 'Reguliere speeltijd: Ajax' aanvinkt, anders treedt de boost niet in werking. 

Na het selecteren van de bet vink je de UniBoost aan in je betslip, rechtsonderin je beeldscherm. De maximale inzet bedraagt €1, maar minder inzetten mag natuurlijk atlijd. Weet Ajax na vijf keer puntenverlies in de Eredivisie op rij weer eens te winnen? Dan pak je €100! Is Feyenoord in de kolkende Kuip te sterk of wordt gelijkgespeeld? Dan verlies je €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.