Gnabry aangepakt door Salihamidzic

Bayern München hekelt gedrag eigen speler: 'Dit is zo amateuristisch'

25 januari om 08:15
Laatste update: 25 januari om 09:58

Bayern München is teleurgesteld in Serge Gnabry. De aanvaller was afgelopen weekend aanwezig bij de Fashion Week en dat is tegen het zere been van technisch directeur Hasan Salihamidzic.

"Dit is zo amateuristisch", foetert Salihamidzic na het gelijke spel tegen 1. FC Köln (1-1), opgetekend door BILD. Bayern speelde afgelopen vrijdag tegen RB Leipzig (1-1), terwijl de ploeg van Julian Nagelsmann vier dagen later moest aantreden tegen Köln. Tussendoor ging Gnabry naar Parijs. "Dit is precies waar ik niet van hou en waar we als Bayern München niet voor staan. Een vrije dag is er om uit te rusten, om de dag erna vol gas te geven. We gaan zeker nog in gesprek."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ulm

  • logo

    Bayern München

Gnabry begon in de basis, maar werd in de rust afgelost door Kingsley Coman. Voor de tweede keer op rij kwam Bayern in de Bundesliga niet verder dan een remise. Kimmich, die in minuut negentig voor de gelijkmaker zorgde, hekelt dat Bayern opnieuw uit een standaardssituatie op achterstand komt. "Het heeft namelijk niets met techniek en tactiek te maken, maar met de bereidheid om je te taken uit te voeren. Ik verwacht dat we hier snel veranderingen in kunnen doorvoeren."