Antony onder vuur in Engeland: 'Voor een Braziliaan is dat nogal verrassend'

Antony onder vuur in Engeland: 'Voor een Braziliaan is dat nogal verrassend'

25 januari - 10:56
129

De prestaties van Antony bij Manchester United baren Rio Ferdinand zorgen. De voormalige topverdediger ziet dat de Braziliaan, die in de zomer voor 95 miljoen euro overkwam van Ajax, zijn tegenstanders niet meer voorbijkomt.

Antony maakte ook in de Premier League-kraker tegen Arsenal (3-2 verlies) een matige indruk, ligt steeds meer onder vuur in Engeland en dreigt nu geslachtofferd te worden door manager Erik ten Hag. Ferdinand zou dat laatste niet gek vinden, gezien de recente optredens van de peperdure Braziliaan.

"Het zorgwekkende is dat Antony niemand meer voorbijkomt. Voor een Braziliaan is dat nogal verrassend", verklaart Ferdinand in zijn eigen show Vibe with FIVE. "Hij maakt het zijn tegenstanders gewoon niet meer moeilijk. Dat zet me wel aan het denken. Wat dat altijd al zo? Ik heb filmpjes van hem gezien toen hij nog bij Ajax zat. Daar ging het hem goed af."

Veelzeggend vond Ferdinand een moment tegen Arsenal, waarbij Antony eruit werd gesprint door Thomas Partey. "Ik zou Partey geen snelheidsduivel noemen, maar Antony heeft blijkbaar totaal geen kracht in zijn poten. Dat verbaasde me echt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie