Feyenoord haalt 'lastige jongen' in huis: 'Heb ik ook gehoord, niet zo ervaren'

Feyenoord haalt 'lastige jongen' in huis: 'Heb ik ook gehoord, niet zo ervaren'

26-01-2023 10:32
77

Neraysho Kasanwirjo gaat in op de geruchten dat hij een lastige jongen zou zijn. De twintigjarige verdediger, die woensdagavond debuteerde voor Feyenoord, weet er zelf weinig van.

FC Groningen verkocht Kasanwirjo voor naar verluidt anderhalf miljoen euro aan Feyenoord. Nadat de transfer bezegeld was, circuleerde dat De Trots van het Noorden meewerkte aan een transfer, omdat de verdediger een lastige jongen zou zijn geweest. "Zelf heb ik er niets van gemerkt", reageert Kasanwirjo koeltjes op het persmoment na het duel met NEC (2-0), opgetekend door Voetbal International.

"Ik begreep ook achteraf dat er wat dingen zijn gezegd", erkent hij. "Ik heb dingen gehoord over dat ik geen fijne jongen was om mee te werken. Dat heb ik van mijn kant niet zo ervaren." Met Groningen trof Kasanwirjo dit seizoen de traditionele top-drie van de Eredivisie. Zijn nieuwe werkgever maakte de beste indruk op hem. "Feyenoord heeft ons vorige week wel echt onder druk gezet. Waardoor we dachten: hmm, we moeten nog wel een stapje groeien."