'Vastberaden PSV wijst groot miljoenenbod van PSG op Bakayoko af'

'Vastberaden PSV wijst groot miljoenenbod van PSG op Bakayoko af'

31-01-2023 19:05 Laatste update: 21:29
132

Groot transfernieuws uit Eindhoven: PSV heeft een riant bod van Paris Saint-Germain op Johan Bakayoko afgewezen. De Franse grootmacht wilde in totaal maar liefst vijftien miljoen euro op tafel leggen voor de Belgische aanvaller. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV kon een vast bedrag van acht miljoen incasseren, dat met bonussen kon oplopen tot vijftien miljoen. Die bonussen waren alleen lang niet allemaal makkelijk te behalen. Bakayoko baalt ervan dat zijn droomtransfer naar Parijs er niet gaat komen.

Een transfer van de jonge aanvaller naar Parijs is echter niet helemaal uitgesloten, zo stelt het ED. Als PSG 'van mening verandert', kan er nog iets gaan gebeuren. Daar ziet het momenteel echter niet naar uit. Bakayoko kreeg eerder deze week al te horen dat hij in principe niet mag vertrekken uit Eindhoven

Bakayoko komt dit seizoen weinig aan spelen toe in de hoofdmacht van PSV. Aan het begin van het seizoen kreeg hij wel meer minuten van trainer Ruud van Nistelrooij. Vorig seizoen maakte de Belg nog grote indruk in de Keuken Kampioen Divisie met Jong PSV. Door de exits van Cody Gakpo en Noni Madueke wil PSV niet meewerken aan een transfer van Bakayoko.