De Unibet-Uitblinker: bizar hoge odd voor een doelpunt van Kökcu tegen PSV

De Unibet-Uitblinker: bizar hoge odd voor een doelpunt van Kökcu tegen PSV

05-02-2023 10:00

ADVERTORIAL – Zondag staat de topper tussen Feyenoord en PSV op het programma in de Eredivisie. Het is een duel tussen twee clubs die over geweldige middenvelders beschikken, maar de uitblinker van Unibet loopt in Rotterdam rond: Orkun Kökcü. Er staat nu een geweldige verhoogde odd voor je klaar voor een doelpunt van zijn voet.

De odd

Kökcü is de man die Feyenoord dit seizoen bij de hand neemt. De Turk wist al acht keer tot scoren te komen in de Eredivisie en daarnaast ook één assist te leveren. Normaal gesproken zou de odd voor een doelpunt van zijn voet 4.35 zijn, maar speciaal voor de wedstrijd tegen PSV heeft Unibet deze verhoogd naar liefst 6.00!

Doet Kökcü hetzelfde als wat hij eerder dit seizoen ook in Eindhoven deed? Dan pak je zes keer je inleg. De odd kan worden gespeeld door zowel nieuwe spelers als bestaande spelers, met de leeftijd van 18 jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.