Unibet introduceert de Sports App: de beste manier om onderweg in te zetten!

Unibet introduceert de Sports App: de beste manier om onderweg in te zetten!

06-02-2023 19:00

ADVERTORIAL - Zie jij tijdens de wedstrijd de winnende goal van die ene speler al vallen? Voor live-weddenschappen en andere last-minute ingevingen is bij Unibet de app Unibet Sportweddenschappen beschikbaar, waarmee wedden met je mobiel makkelijker dan ooit is geworden. 

Unibet-gebruikers zijn al de beste quoteringen gewend, maar al het gemak van de website van Unibet is nu óók in de Sports App te vinden. Via de app is het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week in te zetten met de live wedquoteringen. Unibet stuurt live notificaties zodat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Het volgen van live wedstrijden is bovendien ook mogelijk: onder meer La Liga, de Serie A, de Bundesliga en de Ligue 1 maken deel uit van de jaarlijkse ruim 30.000 livestream-evenementen, die voor jou te volgen zijn op je mobiel!

Alle stortingen en opnames zijn veilig en worden met een beveiligde creditcard of via iDeal geregeld. Naast de Sports App is ook de Casino App beschikbaar, waarmee je ook buiten de sportwereld om je geluk kan beproeven. De Unibet Sports App is voor de sportfanaat de beste manier om met je mobiel of tablet zo dicht mogelijk bij de actie te zijn en in een oogwenk die perfecte bet te plaatsen.

Wil jij alle mogelijkheden van de Sports App checken? iOS-gebruikers kunnen deze link gebruiken om de app te downloaden. Voor Android-gebruikers is te app hier te downloaden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.