Van Bommel junior sluit transfervrij vertrek uit: 'Dat ga ik sowieso niet doen'

Van Bommel junior sluit transfervrij vertrek uit: 'Dat ga ik sowieso niet doen'

11 februari - 14:58
30

Ruben van Bommel gaat MVV Maastricht niet transfervrij verlaten. De zoon van Royal Antwerp-trainer Mark van Bommel maakt dit seizoen grote indruk in de Keuken Kampioen Divisie, maar heeft nog altijd geen contract.

De achttienjarige Van Bommel was ook tegen TOP Oss goud waard voor MVV met twee goals en een assist. De buitenspeler lijkt een potentieel goudmijntje te zijn voor MVV. Maar doordat hij nu geen contract heeft, zou hij gratis weg kunnen gaan uit Maastricht. "Wanneer ik ga tekenen? Dat weet ik niet, ik weet het echt niet", begint Van Bommel voor de camera van ESPN. "Misschien komt dat nog. Ik denk dat het van zowel mij als van de club afhangt."

"Ik heb heel lang geen reden gezien om te tekenen, maar ik denk niet dat ik transfervrij wegga. Ik kan nu zeggen dat ik niet transfervrij wegga, dat ga ik sowieso niet doen", stelt Van Bommel de fans van MVV gerust. "Ik denk wel dat we er met de club uit gaan komen. Ik weet niet of dat op korte termijn gaat gebeuren, maar het gaat erom dat het voor het einde van het seizoen gebeurt. Voor hoelang ik wil tekenen? Dat weet ik echt niet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie