Go Ahead Eagles sorteert voor op zomer en haalt eerste aanwinst voor nieuw seizoen

Go Ahead Eagles sorteert voor op zomer en haalt eerste aanwinst voor nieuw seizoen

13-02-2023 17:28 Laatste update: 18:38
16

Go Ahead Eagles krijgt aankomende zomer Luca Everink als versterking bij de selectie. De 22-jarige verdediger liet dit seizoen zijn contract ontbinden bij FC Twente en zit vanaf het seizoen 2023/2024 bij de club uit Deventer.

Everink heeft een contract getekend voor drie seizoenen. In de jeugdopleiding kwam hij al uit voor de destijds gezamenlijke jeugdopleiding van FC Twente, Heracles Almelo en Go Ahead Eagles. Daar leerde hij al veel spelers uit de buurt kennen. "Dat ik met veel jongens heb samengespeeld die uiteindelijk zijn doorgebroken, maakt het extra speciaal. We hadden een goede lichting, met onder meer Mees Hilgers, Max Bruns, Daan Rots en Sem Scheperman, die nu bij Heracles Almelo speelt", vertelt Everink op de site van zijn nieuwe club.

Wedden

Meer odds

Technisch manager Paul Bosvelt is een tevreden man met de eerste zomeraanwinst. "Ondanks dat hij over veel potentie beschikt, heeft hij nog niet de echte stap kunnen maken om een vaste waarde in de Eredivisie te worden. Het vertrouwen dat wij in hem als speler hebben in combinatie met het werken in een nieuwe, maar vertrouwde, omgeving gaat Luca hopelijk een boost geven en meer speelminuten opleveren."