Prachtige woorden Dumfries voor Slegers: 'De verbinder, cement tussen de stenen'

Prachtige woorden Dumfries voor Slegers: 'De verbinder, cement tussen de stenen'

13-02-2023 20:45
13

Denzel Dumfries heeft zijn steun uitgesproken naar Thijs Slegers, die ongeneeslijk ziek is. PSV en ESPN slaan maandagavond de handen ineen voor de liveshow Bloedverwanten voor Thijs.

Tussen 20.00 uur en 23.00 uur wordt er op ESPN stilgestaan bij de boodschap van Slegers, die zijn volgers aanspoorde zich aan te melden als stamceldonor bij Matchis en als bloeddonor bij Sanquin. 'Ik ben niet meer te helpen, maar anderen wel!', schreef hij. Dumfries betuigt in de uitzending zijn steun aan Slegers. "Allereerst wil ik een woord van dank uitspreken aan de persoon die je bent. De persoon die altijd gevoel voor humor heeft en interesse in anderen heeft."

"Ik wil ook een woord van dank uitspreken aan de persoon die je binnen PSV bent, de persoon bij wie je altijd terecht kan", vervolgt Dumfries. "Binnen het voetbal praten ze over een verbinder. Jij bent dat buiten het veld: het cement tussen de stenen."

Duizenden potentiële donoren hebben zich intussen bij Matchis en Sanquin gemeld. Tijdens Bloedverwanten voor Thijs staat een mobiele afname-unit bij het Philips Stadion. De liveshow heeft als doel zoveel mogelijk donoren te werven.

Wij van VoetbalPrimeur omarmen het initiatief van Thijs Slegers van harte en stellen ons platform daarom beschikbaar om te werven voor bloed- en stamceldonoren. Meld je hier aan als stamceldonor en hier als bloeddonor.