'Bezeten' Ten Hag maakt indruk op Malacia: 'Dan gaat hij toch even z'n kantoor in'

'Bezeten' Ten Hag maakt indruk op Malacia: 'Dan gaat hij toch even z'n kantoor in'

14-02-2023 13:06
47

Tyrell Malacia ziet dat Erik ten Hag een 'bezeten' trainer is. Volgens Malacia is zijn landgenoot heel gedetailleerd om zo het maximale uit de kan te halen bij Manchester United.

Ten Hag haalde Malacia afgelopen zomer naar Manchester. In gesprek met Viaplay krijgt de linksback vragen over de manager. "Hij is heel gedetaileerd. Op kleine puntjes let hij, hij is elke dag bezig met het ontwikkelen van het team", begint Malacia.

"Al spelen we laat uit en komen we laat op de club, dan gaat hij toch nog even naar zijn kantoor als iedereen naar huis gaat. Hij kijkt die wedstrijd dan toch nog even, zodat hij zijn analyse al klaar heeft voor ons. Hij is er altijd mee bezig", vervolgt de Oranje-international. "Of hij een bezeten trainer is? Ja, zeker. Hij houdt van het spelletje."

Zelf heeft Malacia het ook naar zijn zin bij United. "Ik ben eigenlijk met iedereen goed. Ik ben wel een beetje de sfeermaker, iedereen kan altijd om me lachen. Ik probeer altijd good vibes te brengen in de kleedkamer, dat is belangrijk."