LIVE-discussie: wijzigingen bij PSV voor duel met Utrecht

LIVE-discussie: PSV zonder Van Nistelrooij en Sangaré tegen FC Utrecht

19 februari om 13:06
Laatste update: 19 februari om 13:16

Ruud van Nistelrooij ontbreekt zondag bij PSV in het uitduel met FC Utrecht in de Eredivisie. De trainer is ziek, net als Ibrahim Sangaré. Fred Rutten neemt daardoor de honneurs waar bij de Eindhovenaren, die wederom met flink wat wijzigingen aantreden. 

Ten opzichte van het treffen met Sevilla verschijnen Armando Obispo, Mauro Júnior en Johan Bakayoko nieuw aan de aftrap. De Braziliaan is op het middenveld de vervanger van Sangaré, terwijl Érick Gutiérrez op de bank plaatsneemt. De Mexicaan is ook pas net weer fit na ziekte. Obispo neemt centraal achterin de plek in van André Ramalho. Bakayoko krijgt de voorkeur boven Ismael Saibari. Met Thorgan Hazard en Anwar El Ghazi ontbreken twee andere vleugelspelers met blessures.

Bij de thuisploeg zijn er ook de nodige mutaties. Zo keert Modibo Sagnan terug in het elftal. Dat gaat ten koste van Ruben Kluivert. Luuk Brouwers vervangt de geschorste Jens Toornstra. En ook steunpilaar Can Bozdogan ontbreekt. Hij wordt vervangen door Victor Jensen, die zijn basisdebuut maakt.

De aftrap in de Domstad is om 14.30 uur.

De opstellingen
FC Utrecht: Barkas; Klaiber, Van der Hoorn, Sagnan, Van der Maarel; Brouwers, Van de Streek, Jensen; Booth, Douvikas, Boussaid

PSV: Benítez; Teze, Branthwaite, Obispo, Van Aanholt; Mauro, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Simons