AZ-jonkie smeert Idrissi gele kaart aan: 'Tegenstanders beetje gek maken'

AZ-jonkie smeert Idrissi gele kaart aan: 'Hou ervan tegenstanders gek te maken'

19 februari om 14:35

Wouter Goes hield zich zaterdag knap staande tijdens de Eredivisie-kraker van AZ tegen Feyenoord. Hoewel de jonge verdediger met een nederlaag vertrok uit De Kuip (2-1), was hij niet onder de indruk van de ambiance.

Goes provoceerde zelfs Oussama Idrissi, die hij daarmee een gele kaart aansmeerde. "Ik hou ervan om tegenstanders een beetje gek te maken. Daar word ik sterker van", zegt hij tegen De Telegraaf.

Voor Goes was het de tot dusver grootste wedstrijd in zijn carrière. "Het viel mee hoe zenuwachtig ik uiteindelijk was. Dat publiek en onze meegereisde fans, daar speel je voetbal voor. Het liefst speel ik elke wedstrijd voor zoveel mensen. Ik heb me staande gehouden, maar daar heb ik nú even niks aan. En dat laatste gevoel overheerst."

In de slotminuten incasseerde AZ namelijk de 2-1. "Ik dacht in de slotfase: we gaan het volhouden en trekken de 1-1 over de streep. Maar in de laatste minuut kregen we alsnog een doelpunt om de oren. Dat was echt zuur, zeker als je ziet hoe de bal via Jesper binnenvalt."