Hancko blessure Feyenoord

Hancko moet training Feyenoord vroegtijdig staken, Trauner en Jahanbakhsh afwezig

21 februari om 13:33

David Hancko heeft de training van Feyenoord dinsdagochtend niet af kunnen maken. Dat meldt Rijnmond Sport. De Slowaakse verdediger haakte eerder af nadat hij een tik op zijn enkel kreeg.

Feyenoord werkte dinsdagochtend een training af in aanloop naar het uitduel van komende zondag met Fortuna Sittard. Hancko was uiteraard van de partij, maar stopte eerder dan de rest. Er is vooralsnog niets duidelijk omtrent de ernst van de kwetsuur. 

Alireza Jahanbakhsh, die afgelopen zaterdag tegen AZ (2-1) nog belangrijk was met de Rotterdamse gelijkmaker, ontbrak op het trainingsveld, evenals de revaliderende Gernot Trauner. Eerstgenoemde lijkt niet helemaal ongeschonden uit het treffen met de Alkmaarders te zijn gekomen.

Sebastian Szymanski en Oussama Idrissi trainden apart van de groep. Justin Bijlow, die kampt met een polsblessure, deed gedeeltelijk mee met de groep. De doelman nam deel aan een partijvorm waarbij hij alleen zijn voeten hoefde te gebruiken. Fortuna en Feyenoord trappen zondag al om 12.15 uur af.