Bjorn Meijer gevraagd naar interesse: 'Ik wil dat niet beloven'

Bjorn Meijer gevraagd naar interesse: 'Ik wil dat niet beloven'

03-03-2023 10:56 Laatste update: 11:39
28

Bjorn Meijer kan niet beloven dat hij volgend seizoen nog bij Club Brugge speelt, hoewel hij het uitstekend naar zijn zin heeft bij de Belgische topclub. Met zijn goede prestaties heeft de negentienjarige Nederlander de nodige interesse gewekt.

Meijer kwam vorige zomer voor zes miljoen euro over van FC Groningen en heeft zich moeiteloos aangepast. Transferexpert Fabrizio Romano meldde zelfs dat de linksback zich in de kijker heeft gespeeld bij grote clubs uit Spanje, Engeland en Duitsland. Meijer kan een transfer dan ook niet uitsluiten. "Dat kan je nooit zeggen, hè. Ik wil dat ook niet beloven, want belofte maakt schuld. Maar ik heb het hartstikke naar m'n zin", laat hij weten in Het Nieuwsblad.

Wedden

Meer odds

Meijer wacht rustig af wat komen gaat. "Vorig seizoen moest ik me openstellen voor een transfer omdat ik voor een keuze stond: verlengen of vertrekken", doelt hij op zijn vertrek bij Groningen. "Terwijl er nu helemaal niks moet. Komt er niets: prima. En komt er toch iets: zelfs dan betekent dat niet noodzakelijk dat ik weg ben."

De verdediger beleeft een uitstekend seizoen, waarin hij tot dusver 24 keer zijn opwachting maakte voor het team van Scott Parker. Meijer was goed voor twee doelpunten en vier assists. Zijn prestaties zorgen ervoor dat hij stilletjes mag hopen op een plekje in de voorselectie van het Nederlands elftal.