Salah hemel in geprezen na historische avond voor Liverpool: 'Dit is ongekend'

Salah hemel in geprezen na historische avond voor Liverpool: 'Dit is ongekend'

5 maart om 23:14
Laatste update: 5 maart om 23:58

Mohamed Salah heeft zondag een enorme indruk gemaakt op zijn trainer Jürgen Klopp. De Egyptenaar werd door zijn twee goals tegen Manchester United de speler met de meeste doelpunten voor Liverpool in de Premier League.

Volgens Klopp is de prestatie van Salah er een van wereldformaat. "Dit is echt ongekend", vertelt Klopp bij SkySports na afloop van het historische duel met Manchester United. "Ik weet niet eens bij hoeveel doelpunten hij vandaag weer betrokken was. Dit is heel bijzonder. 129 doelpunten in de Premier League is echt bizar." Salah scoorde twee keer in het met 7-0 gewonnen duel. Cody Gakpo en Darwin Nuñez waren beide ook verantwoordelijk voor twee doelpunten

Klopp vertelt ook dat hij zijn aanvaller al waardeert sinds de twee samenkwamen bij Liverpool. "Salah is een hele speciale speler. We waarderen hem nu al heel erg, maar als we over een paar jaar terugkijken, dan zullen we denken: wow, we hebben iets bijzonders meegemaakt." De dertigjarige rechtsbuiten scoorde tot nu toe 22 keer in de 37 wedstrijden die hij dit seizoen speelde voor Liverpool.