Teze en Obispo vertrekken mogelijk bij PSV

'PSV raakt zelf opgeleid tweetal mogelijk kwijt: veel interesse door ervaring'

9 maart om 11:05

PSV moet richting de komende transferzomer sleutelen aan zijn defensie. Volgens het Eindhovens Dagblad bestaat de kans dat jeugdexponenten Jordan Teze en Armando Obispo vertrekken.

Eerder deze week bracht PSV naar buiten langer in zee te gaan met Patrick van Aanholt. De Eindhovenaren zijn achter de schermen druk bezig om een akkoord met Everton te bereiken over de definitieve overgang van Jarrad Branthwaite. Ook Olivier Boscagli geldt links in het centrum als een optie voor volgend seizoen.

'Als de situatie van Jordan Teze en Armando Obispo niet verandert, is een vertrek van deze door PSV opgeleide spelers bepaald niet onaannemelijk', schrijft het ED. Er zou veel interesse in het tweetal zijn, aangezien beiden de nodige Eredivisie-wedstrijden op de teller hebben. PSV beraadt zich nog over een mogelijk langer verblijf van André Ramalho. De Braziliaan ligt nog tot de zomer van 2024 vast in Eindhoven.

Xavi Simons
Voor technisch directeur Earnest Stewart is de belangrijkste taak om Xavi Simons binnenboord te houden. Een ander aandachtspunt met prioriteit is het aantrekken van een controlerende middenvelder. Het ligt in de lijn der verwachting dat Ibrahim Sangaré bezig is aan zijn laatste seizoen bij PSV.