'Na Van Aanholt gaat PSV ook vol voor aanblijven van tweede winteraanwinst '

'Na Van Aanholt gaat PSV ook vol voor aanblijven van tweede winteraanwinst'

9 maart om 08:39
Laatste update: 9 maart om 09:07

PSV verlengde woensdag de huurperiode van Patrick van Aanholt met een extra jaar, maar datzelfde concept zou de club ook graag met Fábio Silva doen. De Eindhovenaren zijn erg tevreden over de Portugees, dus hopen ze nog een extra jaar op hem te kunnen rekenen.

Om dit te bewerkstelligen zal PSV in gesprek moeten gaan met Wolverhampton Wanderers, maar die zijn nog niet heel happig geweest op de avances uit Eindhoven. Volgens het Eindhovens Dagblad zou PSV al eerder aangeklopt hebben in Engeland om de huurdeal van Silva op te rekken, maar toen wilde de club het voorstel parkeren voor een later moment. Of Wolverhampton nu wel wil praten is onbekend, maar een voordeel is wel dat Silva graag nog een seizoen in Eindhoven wil blijven.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Arsenal

  • logo

    Wolverhampton Wanderers

Wat PSV verder met de aanvalslinie wil is nog een mysterie. De club heeft met Luuk de Jong en Anwar El Ghazi nog twee spelers die sowieso voor een langere tijd vastliggen. Later wordt bekeken wat er gedaan wordt met Sávio, Thorgan Hazard en Yorbe Vertessen. De eerste twee worden gehuurd van respectievelijk Troyes en Borussia Dortmund, laatstgenoemde liet PSV op huurbasis vertrekken naar Union Sint-Gillis.