Ten Hag verrast en verandert niets bij United na blamage

Ten Hag verrast en verandert niets bij United na blamage tegen Liverpool

9 maart om 20:08

Erik ten Hag voert ondanks de blamage tegen Liverpool geen wijzigingen door in de opstelling van Manchester United voor het Europa League-duel met Real Betis. De Nederlandse manager houdt vast aan de elf spelers, die ook aan de aftrap stonden tijdens de 7-0 nederlaag op Anfield.

Britse media hielden er rekening mee dat Ten Hag zou ingrijpen, maar niets is minder waar. Het betekent dat Wout Weghorst, Antony en Lisandro Martínez hun basisplaats behouden. Ook Bruno Fernandes verschijnt, als aanvoerder, aan de aftrap. De Portugese spelmaker kreeg veel kritiek vanwege zijn geïrriteerde gedrag tijdens de Premier League-topper. Tyrell Malacia neemt weer op de bank plaats.

Menig trainer zou zijn opstelling na zo'n vernedering volledig omgooien en Engelse media verwachtten dan ook dat Ten Hag een aantal wijzigingen zou doorvoeren, maar niets blijkt minder waar. Dat betekent dus dat onder anderen Wout Weghorst, Antony en Lisandro Martínez hun basisplaats houden. Ook de bekritiseerde aanvoerder Bruno Fernandes start.

Bij Real Betis mag clublegende Joaquín zich weer eens vanaf het begin laten zien. De Spaanse middenvelder kan in La Liga niet op veel speeltijd meer rekenen, maar komt in de Europa League wel geregeld in actie. De aftrap op Old Trafford is om 21.00 uur.