'Definitief geen Schreuder: Club Brugge heeft andere oplossing gevonden'

'Definitief geen Schreuder: Club Brugge heeft andere oplossing gevonden'

13 maart - 22:26
5

Het lijkt nu echt uitgesloten dat Alfred Schreuder dit seizoen al terugkeert bij Club Brugge. Volgens Het Laatste Nieuws mag Rik De Mil het seizoen af gaan maken bij de Belgische kampioen.

Club Brugge zette dit seizoen al twee trainers op straat, nadat Scott Parker recent het veld ook moest ruimen. Nog voordat dat definitief bekend werd, viel de naam van Schreuder al bij Club. De Nederlandse coach was zelfs even de topkandidaat bij de nummer vier van België, maar club en trainer kwamen er in de onderhandelingen niet uit. Nu heeft Club Brugge een andere oplossing gevonden voor zijn trainerskwestie, zo meldt HLN.

Het medium meldt dat De Mil, die hiervoor assistent was, het seizoen op interim-basis mag afmaken. Daarmee maakt Club Brugge ironisch genoeg een soortgelijke keuze als Ajax, nadat de Amsterdammers Schreuder op straat zetten. John Heitinga is ook voor de rest van de voetbaljaargang aangesteld bij Ajax.

Het lijkt er wel op dat Club Brugge komende zomer alsnog een nieuwe trainer aan wil stellen. Schreuder werd opnieuw voorzichtig genoemd als kanshebber, maar dat lijkt nu niet concreet te zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie