'PSV moet samen met Engelse clubs en FC Augsburg gaan strijden om Van Ewijk'

'PSV moet samen met Engelse clubs en FC Augsburg gaan strijden om Van Ewijk'

15 maart - 12:25
112

PSV is niet de enige club die een oogje heeft op Milan van Ewijk, zo meldt De Leeuwarder Courant. Het Duitse FC Augsburg is één van de clubs die ook interesse heeft in de rechtsback. Niemand heeft zich echter al bij sc Heerenveen gemeld voor Van Ewijk.

Maandag kwam naar buiten dat PSV opnieuw denkt aan het binnenhalen van de geboren Amsterdammer. De Leeuwarder Courant meldt nu dat de Eindhovenaren kunnen rekenen op concurrentie. Clubs uit de Premier League en het Championship hebben ook interesse in Van Ewijk, terwijl Augsburg dus ook regelmatig op de tribune zit voor hem.

Door het Eindhovens Dagblad werd gemeld dat PSV een bedrag van tussen de vijf en zes miljoen euro op tafel moet leggen om Van Ewijk binnen te kunnen halen. LC beweert dat deze indicatie niet van Heerenveen afkomstig is. De club zou nog geen concrete vraagprijs willen noemen omdat dat de onderhandelingspositie zou verslechteren.

Afgelopen zomer waren PSV, Fulham en Sporting Portugal al in de markt voor de vleugelverdediger. Van Ewijk maakte de overstap uiteindelijk niet, maar hij presteert nog altijd goed bij Heerenveen. In Friesland heeft hij nog een contract tot medio 2025. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie