'Briesende' Van Seumeren zoekt spelers FC Utrecht op in de kleedkamer na nederlaag

'Briesende' Van Seumeren zoekt spelers FC Utrecht op in de kleedkamer na nederlaag

18 maart - 19:06 Laatste update: 19:13
77

Frans van Seumeren heeft zaterdag direct na de late verliespartij van FC Utrecht in eigen huis tegen Go Ahead Eagles (1-2) de kleedkamer van de Domstedelingen opgezocht. De clubeigenaar was woest, zo schetst het Algemeen Dagblad.

Utrecht leek na het ontslag van Henk Fraser op te leven onder trainer Michael Silberbauer, maar na een aantal goede resultaten is de club nu bezig aan een dramatische reeks. Na de historische nederlaag tegen Spakenburg in de KNVB Beker en het verlies tegen Fortuna Sittard, werd er zaterdag in eigen huis ook verloren Go Ahead.

'De blik in de ogen van de FC Utrecht baas Frans van Seumeren was na afloop was veelzeggend', tekent het AD op. 'Na een tweede helft, waarin hoogtepunten zo zeldzaam waren als water in een woestijn, leefde bij hem zichtbaar het besef dat zijn club weer wat krediet had verspeeld bij de achterban. En dat liet hij de spelers na afloop weten. Briesend zocht hij hen op in de kleedkamer.'

Vanwege de aanstaande interlandperiode duurt het nog wel even voordat Utrecht zich kan revancheren voor de mindere fase. Op 2 april reist FC Volendam, dat in 2023 in grootse vorm verkeert, af naar De Galgenwaard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie