Ajax-move Fraser gaat in rook op: 'Ik heb geen beslissing hoeven nemen'

Ajax-move Fraser gaat in rook op: 'Ik heb geen beslissing hoeven nemen'

19 maart - 12:54
9

De zaakwaarnemer van Henk Fraser is in januari benaderd door Ajax. Van een akkoord kwam het echter niet, omdat trainer Alfred Schreuder werd vervangen door John Heitinga. Veel woorden wil Fraser er nu niet meer aan vuilmaken.

Ajax zag in Fraser, die jarenlang bij Feyenoord speelde, een geschikte kandidaat om Schreuder te ondersteunen als 'ervaren assistent'. Zover kwam het echter niet, omdat Schreuder op straat werd gezet. "Het is denk ik niet heel belangrijk om over te praten, want zover is het bij lange na niet gekomen", reageert de oud-trainer van ADO Den Haag, Vitesse, Sparta en FC Utrecht bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie.

"Ajax is een grote club, een mooie club", wil Fraser wel zeggen. "Of ik het had gedaan? Het is uiteindelijk niet ter sprake gekomen, dus ik heb ook geen beslissing hoeven nemen. 'Wat als', daar heb ik niks mee. Dit zijn zaken die geen waarde meer hebben."

Fraser erkent dat het na zijn bliksemontslag bij FC Utrecht wel weer begint te kriebelen. "Ik heb hier en daar wel vragen gekregen, maar het is niet zo concreet geworden dat ik meteen aan de slag kon. Ik ben nu voor het eerst wat langer vrij. Het is misschien gek om te zeggen, maar het kwam niet slecht uit. Nu kan ik extra genieten van mijn kleinkinderen. Maar het begint weer een beetje te jeuken, zo eerlijk moet ik ook zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie