'Dronken skybox-bezoekers vallen Van der Sar lastig na verloren Klassieker'

'Dronken skybox-bezoekers vallen Van der Sar lastig na verloren Klassieker'

19-03-2023 22:32 Laatste update: 20-03-2023 12:44
108

Edwin van der Sar is rond De Klassieker lastiggevallen door vier 'stomdronken' skybox-bezoekers, zo meldt De Telegraaf. Het viertal bleef 'vervelend' om de Ajax-directeur heen hangen, terwijl één supporter nog een boodschap had voor Van der Sar.

Ajax verloor zondagmiddag in eigen huis van Feyenoord, waardoor de landstitel nu ver weg is. De Telegraaf weet dat vier skybox-bezoekers rond de wedstrijd om Van der Sar en zijn familie bleven hangen. Ruim anderhalf uur na afloop van de wedstrijd kwam het zelfs tot een confrontatie met één van de dronken fans.

Diegene vertelde Van der Sar dat hij Marc Overmars terug moest halen, terwijl het viertal zich richting hun taxi bewoog. De dronken supporters werden uiteindelijk uit het stadion gezet door stewards, die snel ingrepen.

Van der Sar bezoekt logischerwijs vrijwel alle wedstrijden van Ajax. Tijdens De Klassieker, die in 2-3 eindigde voor Feyenoord, zat hij dus ook op de tribune. Ajax staat nu zes punten achter op Feyenoord. Het blijft wel tweede staan, doordat PSV en AZ allebei ook tegen puntenverlies aanliepen.