Van Persie is trots op Malacia: 'Hij laat iedere wedstrijd zien, hoe goed hij is'

Van Persie is trots op Malacia: 'Hij laat iedere wedstrijd zien, hoe goed hij is'

22-03-2023 14:15
42

Robin van Persie is nog steeds erg blij met de transfer van Tyrell Malacia naar Manchester United. De vleugelverdediger kwam in de zomer van 2022 over van Feyenoord, maar heeft nog geen vaste basisplaats kunnen veroveren onder Erik ten Hag. Van Persie heeft er in ieder geval vertrouwen in dat dit nog wel gaat gebeuren.

"Je moet per transferwindow een paar echt goede spelers binnenhalen en Malacia is er daar één van", vertelt Van Persie op de website van Manchester United. "Ik heb met hem bij Feyenoord gespeeld, dus ik weet wel hoe goed hij was. Dat is hij nog steeds en hij laat dat elke wedstrijd zien. Hij komt uit mijn stad en van mijn club. Je ziet dat hij de jongere generatie nu echt hoop geeft."

Wedden

Meer odds

Malacia speelde in totaal mee in dertig wedstrijden van Manchester United. In de Premier League stond hij tien keer aan de aftrap. "Hij speelt nu op het allerhoogste niveau en tegen de beste tegenstanders. Hij laat de jonge generatie in Nederland zien, dat als je goed speelt dat je dan heel erg ver kan komen. Dan kan je in een team als Manchester United terecht komen, daarom ben ik zo trots op hem!"

Van Persie heeft ook nog een korte boodschap voor de verdediger van Manchester United. "Ik hoop dat hij zich blijft ontwikkelen en dat hij hongerig blijft om elke dag een beetje beter te worden."