'Het zou mij niet verbazen als Slot in beeld komt bij Tottenham Hotspur'

'Het zou mij niet verbazen als Slot in beeld komt bij Tottenham Hotspur'

27-03-2023 12:42 Laatste update: 12:54
63

Pieter Zwart, analyticus en hoofdredacteur van Voetbal International, zou het niet gek vinden als Arne Slot in beeld komt bij Tottenham Hotspur. De trainer van Feyenoord is volgens Zwart een voorbeeld van hoe je met weinig geld ook een hoop kunnen bereiken.

Antonio Conte moest zondag definitief het veld ruimen bij de Engelse club en de clubleiding is nu dus op zoek naar een vervanger. Eerder werden Mauricio Pochettino en Julian Nagelsmann al genoemd bij de huidige nummer drie van de Premier League, maar Swart zou het dus niet gek vinden als Slot ook op dat lijstje zou komen.

Wedden

Meer odds

"Voorzitter Daniel Levy heeft het imago van een vrek. Hij wil met weinig geld veel presteren. Dat is wat Arne Slot natuurlijk ook gedaan heeft. Eerst bij AZ, waar hij heeft meegedaan om de titel, en nu doet hij hetzelfde bij Feyenoord met een laag budget. Ik kan me voorstellen dat hij in beeld zou komen", vertelt Zwart over de beweegredenen voor Slot.

Slot kwam onlangs ook in beeld bij Leeds United, maar die overstap sloeg hij af. Wellicht dat Tottenham Hotspur hem wel kan verleiden. "Je kunt allerlei kanten op en er zijn veel kandidaten beschikbaar. Daar zou Slot er een van kunnen zijn."