Oranje jaagt met 'Airforce-Wout' op Gibraltar: hoge odd voor kopgoal van Weghorst!

Oranje jaagt met 'Airforce-Wout' op Gibraltar: hoge odd voor kopgoal van Weghorst!

27-03-2023 15:00 Laatste update: 15:46

ADVERTORIAL – Na de blamage van afgelopen vrijdag tegen Frankrijk (4-0) wacht het Nederlands elftal maandagavond de volgende tegenstander in de EK-kwalificatiecyclus: dwergstaat Gibraltar wacht in De Kuip. Voor Oranje telt maar één ding: doelpunten maken. Dat is iets waar je Wout Weghorst goed voor kan gebruiken. De spits van Manchester United is dan ook de Uitblinker van Unibet.

De odd

Weghorst begon tegen Frankrijk nog op de bank, maar kwam na een half uur spelen al in de ploeg van Ronald Koeman. De bondscoach zag dat er het nodige moest worden opgeschud en laat dat nou net iets zijn waar de spits goed in is. Een manier om tot een monsterscore te komen tegen Gibraltar, dat met man en macht zal gaan verdedigen, is via de lucht. Laten we met Weghorst nu net een goede kopper in het midden hebben, zoals hij bijvoorbeeld met zijn eerste doelpunt in de kwartfinale van het WK in 2022 tegen Argentinië liet zien.

Normaal gesproken krijg je voor een doelpunt met het hoofd van Weghorst 2.20 bij Unibet, maar maandagavond staat er een verhoogde quotering van 3.00 voor je klaar. De odd is voor zowel bestaande als nieuwe spelers van 18 jaar en ouder. Het maximale bedrag dat je kan inzetten is €25.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.