Feyenoord strikt nieuwe partner: 'We hebben een heel mooi plan gemaakt'

Feyenoord strikt nieuwe partner: 'We hebben een heel mooi plan gemaakt'

30-03-2023 17:59
71

Feyenoord en Quooker slaan de handen ineen. De Stadionclub heeft het bedrijf dat de eerste kokendwaterkraan ter wereld maakte kunnen strikken als Official Partner.

Dat meldt Feyenoord via de clubkanalen. Het is niet helemaal duidelijk op welke manier Feyenoord en Quooker samen gaan werken. Er wordt niet letterlijk gerept over een sponsordeal, maar alles wijst erop dat het hier om gaat. De club en het bedrijf hebben samen een driejarig contract ondertekend.

"Feyenoord en Quooker vormen samen een hele mooie combinatie", zegt Dennis van Keulen, Manager Business Relations & Partnerships bij Feyenoord. "Een samenwerking met een prachtig merk als Quooker, waarvan de uitvinding is gedaan in het jaar dat Feyenoord de Europa Cup I pakte, past volledig bij de partnergroei die Feyenoord op dit moment in doormaakt."

Quooker-directeur Walter Peteri legt uit wat hij wil doen met de samenwerking. "We hebben een heel mooi plan gemaakt rondom dit partnership, waarin wij relaties voor de wedstrijden van Feyenoord gaan uitnodigen, maar ook met ons eigen team naar het stadion kunnen. Tevens zullen we als merk zichtbaar zijn in De Kuip en wie weet komt er ooit nog wel een Quooker-aanbieding voor Feyenoorders..."