Inter met Dumfries en De Vrij door heerlijk doelpunt niet voorbij Vilhena en co.

07-04-2023 18:54
1

Internazionale heeft vrijdag op bezoek bij Salernitana averij opgelopen. I Nerazzurri hadden hun handen vol aan de nummer vijftien van de Serie A en kregen vlak voor tijd de deksel op de neus: 1-1.

Bij Inter begon zowel Denzel Dumfries als Stefan de Vrij aan de wedstrijd, terwijl Tonny Vilhena bij de thuisploeg basisspeler was. Inter schoot in Salerno uit de startblokken. Na zes minuten tekende Robin Gosens op aangeven van Romelu Lukaku voor de 0-1. Een eenvoudige avond leek in het verschiet te liggen voor de bezoekers, maar niets bleek minder waar.

Vooral na rust was Salernitana bij vlagen zeer gevaarlijk. Invaller Boulaye Dia raakte een kwartier voor tijd de lat, waarna ook Krzysztof Piatek gevaarlijk was. Pas in de laatste minuut van de officiële speeltijd viel de gelijkmaker. Antonio Candreva pijnigde Inter met een mislukte voorzet óf geweldige ingeving. Een heerlijk doelpunt was het in ieder geval.

Door de remise blijft Inter op de vierde plaats in de Serie A staan. De Milanezen vechten met vier andere clubs om drie van de vier Champions League-tickets. Koploper SSC Napoli is in principe niet meer bij te halen voor de concurrentie.